New Profesional Consult 930 x 122

fc_arges_jucatori

FC Arges ramane in Trivale!

Unul dintre subiectele fierbinti aflat joi, 29 aprilie, pe ordinea de zi a Consiliului Local al municipiului Pitesti a fost cel privind protocolul incheiat intre autoritati si FC Arges pentru folosirea bazei sportive „Nicolae Dobrin” din Trivale. Astfel, in urma unei contestatii depusa de FC Arges fata de o hotarare anterioara care stabilea o serie de obligatii financiare importante pentru clubul alb-violet, Consiliul Local a luat in discutie protocolul din nou.

In urma discutiilor s-a decis ca FC Arges sa plateasca doar 1.500 de lei pentru fiecare meci oficial disputat pe arena din Trivale pana la inceputul campionatului viitor. In rest, utilitatile – inclusiv pentru centrul de copii si juniori -, precum si cheltuielile cu personalul pentru intretinere – vor fi suportate de municipalitate.

La finalul campionatului, in functie de performantele obtinute de club (daca va promova sau nu in Liga I), protocolul ar urma sa fie rediscutat. Dezbaterile din Consiliul Local au fost insa aprinse. Mariean Neacsu, consilier local al PDL, a spus ca FC Arges ar trebui sa plateasca mai mult, inclusiv utilitati, solicitand sa se ia in calcul suma de 2.000 de lei pentru fiecare meci.

Si consilierul local al PDL Stefan Ciocanel a spus ca daca tot se revine asupra protocolului, atunci FC Arges sa nu mai plateasca nimic.

„Niciodata nu e prea tarziu sa intindem o mana de ajutor, speram sa vina si performantele”, a spus Cornel Ionica, viceprimar al municipiului Pitesti. O alta propunere a fost aceea ca municipalitatea sa pastreze brand-ul FC Arges.

Catalin Barbu, presedintele de la FC Arges, a fost prezent la sedinta Consiliului Local si a spus ca spera intr-o buna colaborare in continuare cu Consiliul si a dat asigurari ca se fac toate eforturile pentru ca echipa sa promoveze pe prima scena fotbalistica a tarii.

{loadposition inside}

 

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3