EcoMoto 930×122

fc arges

FC Argeș și-a luat portar de la FCSB!

FC Argeș și-a luat portar de la FCSB!

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

FC Argeș Pitești a oficializat primul transfer pentru noul sezon.

Este vorba despre Cătălin Straton, cel care a fost până de curând portar în lotul celor de la FCSB, echipă clasată pe locul secund în sezonul recent încheiat.

Citiți și: Oficial. Gentea a făcut anunțul și începe „lupta”!

Straton vine, astfel, ca o alternativă la actualul goalkeeper al FC Argeș, Greab. Straton – care a apărat și la Dinamo București – este apreciat pentru calitățile sale și a avut de multe ori intervenții foarte bune în poarta celor de la FCSB atunci când a apărat.

El a fost primit de către primarul Cristian Gentea care i-a urat mult succes.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Andrei spune:

    Normal era sa apăra in poza președintele Vlădoiu nu primarul. Dar cu Vlădoiu președinte și cu primarul Gigi Becali ajungem in B.

  • vica spune:

    El nu stie nici cu primaria nici cu fotbalul,asa ca …

  • Eugen spune:

    Ocupa-te dle primar de problemele acestui oraș, nu ne interesează prea mult acest sport, pentru ce ați fost ales ? Sunt o multitudine de probleme de rezolvat să intrăm cat de cat in normalitate. Subiecte cum sunt: noul stadion, Arena Pitesti samd nu sunt nici pe departe așteptările piteștenilor. Ați consultat doleanțele locuitorilor acestei urbe ? Noi avem alte așteptări, dorim sa avem un oraș curat, cu arhitectura care sa să fie în conformitate cu normele impuse de lege, numai că la noi edili fac ce vor și ceea ce li se impune de cercuri de interese.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90