930×122 CAPRA 5

fc arges

FC Argeș, transfer în ultima zi de „Mercato”

FC Argeș, transfer în ultima zi de „Mercato”

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

FC Argeș Pitești l-a transferat azi pe Geani Crețu (22 de ani) de la Dinamo București, iar mijlocașul a intrat direct în lotul lui Andrei Prepeliță pentru meciul cu Hermannstadt din Liga 1 care se joacă de la această oră în Trivale, anunță gsp.ro.

Jucătorul va fi împrumutat în Trivale, în contractul acestuia urmând a fi stipulată și o clauză de transfer definitiv.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Fotbalistul născut la Piatra Neamț a fost crescut în academia celor de la Dinamo, formație pentru care a debutat în Liga 1 în decembrie 2018 într-o partidă contra celor de la Universitatea Craiova.

Mijlocașul a bifat 26 de apariții în stagiunea precedentă, sezon în care a avut loc cea mai mare contraperformanță din istoria clubului din Ștefan cel Mare. „Câinii roșii” au retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani în eșalonul secund. 46 de meciuri și 1 gol are, în total, Geani Crețu la Dinamo.

În acest sezon, fotbalistul a bifat un singur minut în Liga 2, în meciul câștigat de formația lui Ovidiu Burcă împotriva Porgresului Spartac, scor 1-0.

Între august 2019 și august 2020, Geani Crețu a evoluat în tricoul Rapidului.

Foto: gsp.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90