NOR CURIER 930X122

    ionut_badea_fcarges

    FC Arges, ultimul meci acasa din 2009

    Pitesti. 27 noiembrie 2009. FC Arges.
    Sambata, 28 noiembrie, FC Arges va intalni pe teren propriu pe Ariesul Turda, ocupanta locului 14. Antrenorul alb-violetilor a declarat ca acesta ultima partida pe teren propriu din 2009 este extrem de importanta pentru FC Arges, care este obligata sa castige pentru a ramana in fruntea clasamentului pana la reluarea sezonului in primavara. „Va fi o partida contra unei echipe cu rezultate pozitive in ultima vreme. Cei de la Ariesul au un antrenor adept al stilului italian de joc. Este un meci foarte important pentru noi, de altfel ultimul pe teren propriu in acest an. Vrem sa ne pastram poziţia in clasament si tocmai din acest motiv trebuie sa castigam cele trei puncte puse in joc. Este important sa ramanem concentraţi. Nu vrem sa subestimam adversarul!“
    Pentru acesta partida tehnicianul Ionut Badea are din nou probleme de lot. Este vorba despre Poenaru, Voicu si Balasa care s-au pregatit separat pe parcursul acestei saptamani. Badea spera ca totusi unul dintre acestia va putea fi recuperat pana la inceperea partiedei cu Ariesul.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90