Donaris 930 x 122

    fcarges

    FC Arges urca pe primul loc. Jiul – FC Arges 1-2

    Petrosani. 07 noiembrie 2009.FC Arges.
    Dupa meciul de astazi cu Jiul din deplasare, FC Arges ramane lider in Seria 2 a ligii secunde. In urma acestei victorii cu 2-1, alb-violetii acumuleaza 25 de puncte in 13 meciuri. Argesul a inceput slab partida de la Petrosani, singura ocazie de a marca din prima repriza venind in urma unui corner, insa Cazan nu a gasit spaţiul porţii aparat de fostul coechipier Hotoboc, iar prima repriza s-a incheiat cu scor alb. Repriza secunda a inceput in forta, argesenii irosind mai multe ocazii de a marca. Scorul a fost deschis de FC Arges in minutul 66 cand Tames a executat o lovitura libera, iar mingea a fost deviata de Alin Popa in poarta lui Hotoboc. Ivanica a ridicat scorul la 2-0 in minutul 68 dupa ce a deviat cu capul o centrare de pe partea dreapta.In minutul 79, Mircea Gheorghe este eliminat dupa ce a primit al doilea galben pentru un faul. Chiar daca au ramas in inferioritate numerica, Jiul a presat pe finalul meciului reusind sa inscrie în prelungiri prin Antohi.
    Ionuţ Bada: „Un rezultat foarte bun, Jiul este o echipa periculoasa pe teren propriu, din pacate pentru ei sunt intr-o reala criza de puncte la momentul actual. Pentru noi era un meci important deoarece consideram Jiul o contracandidata la promovare. A fost un meci de uzura, un meci in care cel care a ramas conectat la miza jocului si concentrat a reusit sa invinga.”
    Jiul : Hotoboc – Raduţoiu, Nogo, Parfenie, Pintilii, Scarlatescu – Serban, Mircea Gheorghe, M. Ilie, Pirvu – Antohi.Antrenor : Daniel Timofte
    FC Arges : Bosneag – Stan, Balasa, Cazan, Poenaru – A. Popa, Tames, Cirstoiu, Doman – Boboaca, Dulcea. Antrenor : Ionuţ Badea

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90