Donaris 930 x 122

cireșu

FC ARGEȘ, VICTORIE CHINUITĂ CU VIITORUL CIREȘU

FC Argeș 1953 a disputat astăzi penultimul său meci în actuala ediție a Ligii a IV-a de fotbal. O partidă practic fără miză, obiectivul promovării în Liga a III-a fiind deja ratat.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Piteștenii au jucat pe teren propriu cu Viitorul Cireșu și au câștigat, dar greu, cu 4-3 (1-2). Oaspeții au condus la un moment dat cu 2-0, alb-violeții reducând din diferență prin Chirciu. În a doua repriză a egalat Schumacher, iar apoi Bratu și-a adus pentru prima dată echipa în avantaj. Cireșu a egalat, dar piteștenii au reușit să marcheze golul victoriei, prin Barbu. Precizăm că FC Argeș a ratat un penalty prin Schumacher.

În următoarea etapă, ultima a sezonului competițional, FC Argeș 1953 va întâlni în deplasare pe Viitorul Ștefănești. Etapa finală va avea loc pe 6 iunie, cu începere de la ora 11:45. (Foto Arhivă: fcarges1953.ro)

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90