New Profesional Consult 930 x 122

fc arges

FC Argeş vrea să oprească „trenul” CFR

FC Argeş vrea să oprească „trenul” CFR.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

În conferinţa de presă care a avut loc astăzi, premergătoare partidei cu CFR, antrenorul Andrei Prepeliţă a anunţat că vrea puncte la Cluj.

Andrei Prepeliţă:Ne aşteaptă o partidă dificilă, jucăm împotriva echipei campioane, echipa care a dominat în ultimii ani fotbalul românesc. De la revenirea în Liga 1, nu am reuşit să obţinem niciun punct împotriva lor. E un motiv în plus pentru noi să mergem să încercăm să scoatem puncte. Atitudinea noatră aţi văzut-o în meciul cu FCSB. Trebuie să facem o risipă de efort şi să fim concentraţi cu CFR.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Meciul CFR Cluj – FC Argeş este programat în data de luni, 4 aprilie, de la ora 21.00. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Un cetatean spune:

    Prepe draga, nu cred ca ai nimerit tactica buna atunci cand ai zis ca trebuie sa faceti „risipa de efort”. Stiu ca esti fotbalist si nu trebuie sa fii un docent, dar daca le ceri fotbalistilor tai asa ceva s-ar putea ca unii dintre ei sa fie curiosi, sa ia dictionarul si sa te trezesti ca fac tocmai ce le-ai cerut. Daca vrei un sfat de la un simplu chibit, fara a avea pretentia ca iti dezvalui vreo mare tactica, as zice sa-ti obligi fotbalistii sa-si aminteasca incotro e poarta adversa si sa renunte la extrem de multele pase inapoi si in lateral, ca m-am saturat de anti-joc si de lasitatea de a incerca. Ca inspiratie, uita-te in arhiva video a clubului sau pe youtube la cateva meciuri ale lui FC Arges din vremea lui Dobrin, o sa vezi ca echipa aia juca mereu catre poarta adversa cand avea mingea. Stia ce vrea si, al naibii sa fiu daca nu e adevarat, d-aia era temuta de adversari si iubita de microbisti din toata Romania…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90