930×122 CAPRA 5

    antrenorul Interului, Stefan Stoica

    FC International – U Craiova, azi de la ora 20.00

    Pitesti. 06 noiembrie 2009. FC International.
    Fost jucator si antrenor la Craiova, Stefan Stoica, tehnicianul formaţiei Internaţional Curtea de Arges, a vorbit despre confruntarea cu Universitatea, de azi, contand pentru etapa a XIII-a. “Craiova e echipa mea de suflet, dar la Internaţional muncesc si imi doresc sa castig. Eu nu fac parte din antrenorii care au ambiţii contra Craiovei, fiindca am fost dat afara de acolo. Acolo am mancat o paine ca jucator, acolo mi-am inceput si cariera de antrenor. Mititelu m-a facut practic antrenor principal, nu am pic de ura faţa de Universitatea, dar asta-i viaţa, trebuie sa lupt impotriva ei acum. Cel mai bun sa castige”, a declarat Stoica.
    Confruntarea de la Mioveni, intre Internaţional si Universitatea Craiova, este extrem de importanta pentru gruparea argeseana care lupta pentru evitarea retrogradarii. „Este un joc de care pe care. Si ei, dar si noi avem emoţii in privinţa retrogradarii. O victorie cu Craiova ne-ar asigura in proporţie de 90% raminerea in Liga I. Incep sa am mare incredere in lotul pe care il am la dispoziţie. Devenim din ce in ce mai agresivi si sintem pe un drum bun. O sa ne vindem foarte scump pielea de acum incolo”, a adaugat Stoica.
    Suspendati, amendati, accidentai, incerti
    In confruntarea de azi cu oltenii, in afara de mijlocasul indisponibil Radut, Stoica nu va putea conta nici pe serviciile nigerianului Abiodun Agumbiade. Fotbalistul de culoare este incert pentru acest meci, dupa ce s-a lovit la un antrenament. In lotul interistilor va reveni ivorianul Emanuel Kone, care a fost menajat la meciul din etapa trecuta, de la Vaslui. In plus antrenorul Stefan Stoica nu va putea sta pe banca la meciul de astazi, cu Craiova, si nici in etapa urmatoare, cu Unirea Urziceni. Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal a judecat ieri cazurile petrecute in etapa trecuta, printre care si pe cel al lui Stefan Stoica, care, la meciul de la Vaslui, a fost trimis in tribuna de arbitrul Georgian Ionescu. Astfel, antrenorul Interului a fost suspendat doua etape si amendat cu 2.300 de lei.
    Lotul de 20 de jucatori pentru meciul cu Craiova : portari – Marius Popa, Florin Pampea, jucatori de camp – Dan Matei, Gabriel Matei, Ousmane Viera, Silviu Izvoranu, Alin Ratiu, George Neagu, Cornel Frasineanu, Cosmin Bacila, Ovidiu Vezan, Alexandru Ciucur, Nasser Menassel, Catalin Lazar, Emmanuel Kone, Claudiu Voiculet, Claudiu Ionescu, Lucian Itu, Andrei Zagrean, Daniel Stan.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90