New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

sandero_raliu

FEMEI LA VOLAN! RALIU PENTRU DOAMNE ȘI DOMNIȘOARE!

Se anunță o competiție de zile mari! Peste circa o oră, la 11, va începe în parcarea hipermarketului Carrefour din Pitești „Raliul frumuseții”, concurs destinat exclusiv doamnelor și domnișoarelor cu ocazia Zilei Femeii.

Citiți și: Petreceri în Pitești: Primăria intervine din cauza neînțelegerilor între vecini

De la ora 11 sunt programate înscrierile, raliul ca atare urmând să se desfășoare cu începere de la ora 13. La concurs sunt așteptate toate femeile interesate, fie că au, fie că nu au permis de conducere auto. Condiția este ca fiecare să vină cu autoturismul personal. Organizatorii (Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, un club privat de raliuri și un centru comercial) anunță că vor exista 5 clase de concurs: 1.200 cmc, 1.400 cmc, 1.600 cmc, 1.800 cmc şi 2.000 cmc. Traseul are o lungime de 500 de metri și vor fi mai multe șicane. Doamnele și domnișoarele care vor câștiga la fiecare clasă de concurs vor primi cupe, diplome, tricouri și flori.

Aflat la cea de a treia ediție, „Raliul frumuseții” este organizat cu girul Federației Române de Automobilism și cu susținere de la ACR. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Decizie surprinzătoare: Se închide un magazin LIDL din Pitești

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3