Donaris 930 x 122

    Suportere

    Femeile, copiii şi pensionarii intră gratis la România – Belarus

    Federaţia Română de Fotbal a luat azi decizia de a-i invita gratis la meci pe pensionari, copii şi pe femei, vineri, 7 octombrie, de la ora 21:30. Locurile în care aceştia au acces sunt la tribuna a II-a şi la cele două peluze. Biletele se pot ridica începând de mâine şi până în ziua meciului, până la ora 18, de la casele care comercializează tichete.

    După ce a vândut doar 3.000 de bilete până cu trei zile înaintea partidei cu Belarus, FRF s-a gândit că ar putea umple măcar pe jumătate stadionul „Naţional Arena” cu femei, copii şi pensionari. Interesul bucureştenilor pentru partida cu Belarus este extrem de scăzut, de vină fiind atât campania dezastruoasă de calificare, începută de Răzvan Lucescu, cât şi bătaia de joc de la meciul cu Franţa, atunci când gazonul de pe „Naţional Arena” s-a dovedit a fi execrabil.

    Biletele puse în vânzare de Federaţie, pentru bărbaţi, au următoarele costuri:
    Tribuna I – 60 de lei (Inelul III) şi 80 de lei (Inelul II)
    Tribuna a II-a – 60 de lei (Inelul III) şi 80 de lei (Inelele I şi II)
    Peluze – 20 de lei (Inelul III) şi 40 de lei (Inelele I şi II)
    Loc în loje – 1.000 de lei
    Închiriere o lojă – 12.000 lei
    VIP 1 – 400 lei
    VIP 2 – 300 lei
    VIP 3 – 250 lei.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90