New Profesional Consult 930 x 122

baschet

FINALA CUPEI ROMÂNIEI LA BASCHET, ÎN PITEŞTI? VEZI DACĂ E POSIBIL!

Echipa de baschet masculin a Piteştiului care evoluează în primul eşalon s-a calificat în finala Cupei României, alături de formaţiile din Rovinari, Ploieşti şi Oradea.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Primarul Tudor Pendiuc s-a întâlnit marţi cu preşedintele Federaţiei Române de Baschet, Horia Păun, depunând candidatura municipiului Pitești pentru organizarea competiţiei finale a Cupei României („Final Four”).

Organizarea evenimentului coincide în mod fericit cu perioada de desfăşurare a Simfoniei Lalelelor (11-12 aprilie). Dacă şi oraşele din care provin celelalte echipe vor dori să fie gazde, atunci se va organiza o licitaţie pentru a se desemna localitatea în care va avea loc finala.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

De asemenea, Primăria îşi va depune în această săptămână şi candidatura pentru organizarea în Pitești în luna august a anului în curs a unui campionat balcanic de atletism.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3