New Profesional Consult 930 x 122

atletic bradu

FOTBAL FĂRĂ SARE ȘI PIPER

Play-off-ul Ligii a III-a la fotbal a programat o nouă etapă.

Citiți și: Exclusiv. Imagini tulburătoare! Fotbalist piteștean, găsit pe jos într-o stare șocantă!

În seria a șasea SCM Argeșul Pitești a jucat în deplasare la cealaltă reprezentantă a județului în această ligă, Atletic Bradu. Partida a fost una fără „sare și piper”. S-a încheiat la egalitate și fără goluri marcate: 0-0. În celelalte meciuri din serie liderul Chindia Târgoviște a câștigat cu 1-0 în Covasna la FC Zagon, iar Fortuna Poiana Câmpina s-a impus la masa verde, cu 3-0, în fața lui FCM Câmpina, echipă care s-a retras din campionat. În clasamentul play-off-ului seriei a șasea a Ligii a III-a conduce Chindia Târgoviște, cu 37 de puncte, urmată de Fortuna Poiana Câmpina, cu 34 de puncte. SCM se află doar pe locul 3, cu numai 22 de puncte, iar Atletic Bradu pe 5, cu 15 puncte.

Astăzi vor avea loc și meciurile din play-off-ul și play-out-ul Ligii a II-a. În play-out în seria a doua CS Mioveni va întâlni în deplasare, de la ora 11, pe Minerul Motru. Este un meci fără miză, Motru fiind ca și retrogradată în Liga a III-a. (Foto: sportularadean.ro)

Citiți și: Eveniment mult așteptat la Pitești Arena

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3