930×122 CAPRA 5

minge

Fotbaliștii de la CS Mioveni l-au mai calmat pe primarul Georgescu!

În urmă cu câteva minute s-au încheiat partidele etapei cu numărul 10 din a doua serie a Ligii a II-a la fotbal. CS Mioveni a jucat în deplasare, la Olimpia Satu Mare.

Elevii lui Ion Moldovan au scos punctul pierdut etapa trecută pe teren propriu cu ASA Târgu Mureș. Rezultatul a fost identic: 1-1. Argeșenii au deschis scorul, în minutul 26, prin Popa. Gazdele au egalat tot în prima repriză, în minutul 39. Autorul golului: Zsiga. Scorul are darul să-l mai calmeze pe primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu. Amintim că acesta, după egalul cu ASA Târgu Mureș, a avertizat că Primăria își va retrage finanțarea de la club.

Etapa viitoare, programată pentru 9 noiembrie, de la ora 11, CS Mioveni va evolua acasă, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, împotriva oltenilor de la CS Universitatea Craiova.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90