Donaris 930 x 122

cs mioveni

GALERIA LUI FC ARGEȘ, REVOLTATĂ

Galeria lui FC Argeș, revoltată. Ziua și, în special, ora aleasă pentru disputarea meciului FC Argeș-CS Mioveni, partidă din etapa cu numărul 32 a Ligii secunde de fotbal, au provocat o mare nemulțumire în rândul suporterilor alb-violeți. Derby-ul județean ar urma să se joace pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, luni, 30 aprilie 2018, de la ora 15.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

”Toată suflarea argeșeană își dorește reprogramarea meciului, dacă nu în altă zi, măcar la altă oră, dupa 18, atunci când și cei care nu sunt bugetari să poată ajunge în timp util la meci.”, ne transmite un suporter al lui FC Argeș.

Prin urmare, ”membrii galeriei sunt hotărați să nu se prezinte în tribune la această partidă”, se arată într-o postare a suporterilor piteșteni. ”Solicităm conducerii să facă toate demersurile legale în acest sens.”, cer suporterii (detalii, AICI).

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Ca răspuns, reprezentanții clubului FC Argeș precizează: „Conform contractului încheiat de Federaţia Română de Fotbal cu cele două posturi TV care au drept de transmitere a partidelor din Liga a II-a, doar televiziunile stabilesc meciurile pe care le televizează la fiecare etapă.

Acestea stabilesc ziua şi orele celor patru partide, în funcţie de grila de programe pe care o au, cluburile neavând nicio putere de decizie în această privinţă.

Ne-am fi dorit ca partida de luni dintre FC Argeş şi CS Mioveni să se joace în nocturnă, pentru a le da piteștenilor posibilitatea de a veni în număr cât mai mare la stadion, însă acest lucru nu este posibil din cauza acestui contract încheiat între FRF şi cele două posturi TV, înţelegere pe care toate cluburile din Liga a II-a trebuie să o respecte.

Dacă Digi Sport nu ar fi televizat aceast meci, clubul FC Argeş nu ar fi acceptat ca partida cu CS Mioveni să se joace de la ora 15 şi ar fi cerut FRF programarea partidei pentru o altă oră, întrucât stadionul ”Nicolae Dobrin” dispune de instalaţie de nocturnă.”, afirmă directorul sportiv de la FC Argeș, Vasile Popa. Declarația completă a lui Popa, AICI

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3