Donaris 930 x 122

inter_vaslui

Ghinion pentru Inter

Pitesti. 26 aprilie 2010.
Ionut Badea a avut ghinion in ultima partida a etapei, echipa sa fiind invinsa acasa, pe finalul meciului, dupa ce interistii au fost egalati abia in minutul 70, in urma unei faze fixe. FC International Curtea de Arges a pierdut cu scorul de 1-2 partida pe de teren propriu cu moldovenii de la FC Vaslui, dupa ce la pauza interistii conduceau cu 1-0, prin reusita lui Bacila (min 45). Elevii lui Marius Lacatus au revenit de la 0-1 si s-au impus in repriza a doua, prin golurile lui Costly (min. 70) si Milisavljevici (min 80).
Tehnicianul Ionut Badea a declarat, dupa meci echipa sa a ratat o mare sansa de a urca clasament, dupa ce a condus, cu scorul de 1-0, pana in minutul 70.”Am ratat astazi o mare sansa de a urca in clasament si din pacate nu am reusit sa mentinem acel 1-0 de la pauza. Senzatia mea este ca de multe ori parca evoluam in deplasare. Jucatorii nostri sunt certati de public si de arbitri, in plus nu au parte de fair-play asa cum s-a intamplat la faza din minutul 70, atunci cand am fost egalati. Cele cinci meciuri pana la final sunt foarte importante, iar lupta o pentru evitarea retrogradarii se va sfarsi in ultima etapa.”
Dupa acesta ultima partida a etapei a 29-a Internationalul stationeaza pe pozitia a 14 cu 30 de puncte, iar echipa lui Lacatus ramane pe 5, cu 52 de puncte.
In urmatoarea etapa FC International va intalni pe Universitatea Craiova, ocupanta locului 11 in Liga I.
International:Arcaba – Blay, Chiriches, Viera, Frasineanu (I. Neagu 73) – Bacila, Pintilii, Voiculet, E. Kone – Radut (D.Stan 84), Apostu (Zagrean 90)
FC Vaslui:Kuciak – Zubar, Papp, Milanov, Hugo Luz – Lucian Sanmartean (R. Neagu 76), Pavlovic, Zmeu, Burdujan (Milisavljevic 63) – Costly, Wesley

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90