EcoMoto 930×122

    becali_bani

    Gigi Becali, dator catre FC Arges

    Pitesti. 27 noiembrie 2009. FC Arges.
    Desi grupul PIC e aproape de faliment, familia Penescu declara sus si tare ca nu renunta la FC Arges. Actionarii PIC, grup care a inregistrat la finalul anului trecut datorii de peste 90 de milioane de euro, au cerut saptamâna trecuta intrarea in insolventa. „Am vrut sa vindem, sa inchiriem, am luat in calcul orice pentru a obtine lichiditati, dar nu s-a putut. Incercam in continuare sa vindem o parte din magazine”, a explicat Ilie Penescu pentru „Ziarul Financiar”. In aceste conditii, au reinceput sa circule zvonuri potrivit carora familia Penescu, desi nu recunoaste direct, pare tot mai dispusa sa renunte la FC Arges, in ciuda faptului ca elevii lui Ionut Badea sunt lideri in seria a II-a din esalonul secund. Daca firmele lui Penescu au datorii imense catre 400 de furnizori, Becali este dator catre patronul FC Arges. Andrei Penescu spune ca patronul Stelei ii mai datoreaza inca bani din transferul lui Cristi Tanase. „Domnul Becali a ramas restant cu o rata de 500.000 de euro, insa suntem intelegatori, pentru ca aceasta criza financiara ne-a afectat pe toti”, a declarat fiul lui Cornel Penescu. Steaua a transferat in vara de la FC Arges pe internationalul Cristi Tanase, in vârsta de 22 de ani, pentru suma de 1,8 milioane de euro.
    In timp ce conducerea si actionarii sunt ocupati cu datoriile, antrenorul Ionut Badea isi vede in continuare indeplinirea obiectivului si intocmeste programul pentru pregatirea de iarna. „Programul pentru pauza competitionala este deja facut. In aceste zile discutam cu membrii conducerii despre acest aspect. M-am gândit la doua cantonamente externe, unul in Turcia, altul in Cipru. Reunirea va avea loc pe 10 ianuarie, iar vizita medicala va fi facuta pe 12 ianuarie. Mai este posibila varianta sa le facem pe ambele in Turcia. Vom vedea ce se va stabili in urma discutiilor care vor urma“, a declarat Ionut Badea.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90