New Profesional Consult 930 x 122

academica argeş

GLORIA BUZĂULUI A APUS ÎN PITEȘTI! SPECTACOL TOTAL PE „NICOLAE DOBRIN”!

În urmă cu puțin timp s-au încheiat partidele etapei a doua a Ligii a II-a la fotbal. În seria I ACS Academica Argeș a jucat cu Gloria Buzău pe stadionul „Nicolae Dobrin”, în premieră într-un meci oficial în fața suporterilor piteșteni. Debutul a fost unul excelent, la capătul unei partide spectaculoase. Argeșenii au câștigat fără drept de apel: 3-0 (2-0). Golurile gazdelor au fost marcate de Dedu în minutul 15, Popovici în minutul 43 și de Vențer în minutul 78.

Citiți și: Exclusiv. Tragedie în Pitești: Tânără de 34 de ani decedată subit. Avea un copil de 3 ani

În minutul 64 Szabo de la Academica a primit direct cartonaș roșu, fiind eliminat de pe teren pentru un fault dur la portarul oaspeților. Patru minute mai târziu, însă, echilibrul numeric din teren s-a restabilit: Voicu, de la Gloria, a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, la rândul său. Către finalul meciului, în minutul 81, buzoienii au ratat o lovitură de la 11 metri prin Bobe. Academica a acumulat astfel 6 puncte din 6 posibile, după ce etapa trecută a învins cu 1-0 în deplasare pe FC Voluntari.

Cealaltă echipă argeșeană din Liga a II-a, CS Mioveni, a remizat, în seria a II-a, în Râmnicu Vâlcea, scor 0-0, cu echipa gazdă CSM. Etapa precedentă Mioveniul pierduse acasă, cu 2-0, în fața timișorenilor de la ACS Poli. (Foto Arhivă: Stadionul „Nicolae Dobrin”)

Citiți și: Sancțiuni mari pentru oamenii care nu fac acest lucru

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90