EcoMoto 930×122

dulcea

Hagi, cu ochii pe fiul unui fost jucător de la FC Argeș!

Hagi, cu ochii pe fiul unui fost jucător de la FC Argeș!

Citiți și: FĂ-MĂ MÂNDRU, PREȘEDINTELE MEU!

După ce a debutat în prima ligă nume precum Răzvan Marin, Denis Drăguș, Alexi Pitu, Nicolas Popescu sau chiar pe fiul său, Ianis, toți cu părinți posesori ai unor cariere importante în fotbalul românesc, “Regele” Gică Hagi mai are în vizor un tânăr jucător pe care să-l arunce în „focurile” primei divizii, anunță gsp.ro.

Este vorba despre fiul fostului fotbalist de la FC Argeș Adrian Dulcea (foto jos stânga), o figură cunoscută în fotbalul românesc din prima parte a anilor 2000.

Citiți și: FC ARGEȘ, REZULTATE DE COȘMAR

Foto: Adrian Dulcea, într-un duel cu Cosmin Moți / Sursă foto: Arhivă GSP

Patrick Dulcea a împlinit 17 ani în februarie, e “decarul” și unul dintre liderii generației sale de la Farul și tocmai ce a cucerit alături de „marinari” Cupa și Supercupa României la respectiva categorie de vârstă.

Convocat și la naționala U17, mijlocașul ofensiv așteaptă acum un semn de la Hagi pentru a face mult așteptatul pas spre prima ligă.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Andrei spune:

    Felicitări Dulcea!!! Mizeriile de la Fc. Arges nu au mai scos un fotbalist la Liga1 de 20 ani. La club sunt numai antrenori șpăgari fără licențe și fără personalitate. Conduc părinții tot inclusiv antrenamente deplasări ,sprituri🤣🤣🤣. Oameni care se vând pe un grătar un șpriț cu părinții etc

  • Victor Tănase spune:

    Mă intrebam de ce nu apar tineri jucători la Fc Argeș! Facem tot felul de experimente cu jucători aduși din țări exotice, unul valoros nu rezistă. Unul ca Malele a plecat. Am ținut in lot jucători care au incasat mulți bani, realizări puține..

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3