930X122 MAIA

fc arges

HAI LA STADION! MÂINE, MECI IMPORTANT ÎN TRIVALE

Clubul FC Argeş a pus în vânzare biletele pentru meciul de campionat cu Farul Constanţa. Partida se va disputa mâine, 21 octombrie 2019, de la ora 18, pe stadionul „Nicolae Dobrin”. Meciul contează pentru etapa a XIII-a din liga a doua de fotbal.

Citiți și: Se încinge atmosfera la Pitești Arena!

Reprezentanții clubului precizează că biletele pot fi procurate astăzi și mâine de la magazinele Favorit, de la berăria Kell’s Craft Beer şi de la Strike Mania, aflate în următoarele locații:

Magazinele Favorit:

Citiți și: Eveniment de excepție la Pitești Arena!

– cartierul Trivale, Complex 2

– strada Exerciţiu, lângă Asirom

– strada Crinului, complexul alimentar.

Berăria Kell’s Craft Beer: bulevardul I. C. Brătianu 27 (fostul restaurant Casa Veche, situat vis-a-vis de Casa de Pensii Argeş);

Strike Mania Piteşti: Calea Bucuresti nr.36, Complex Vivo! Mall.

Mâine, în ziua partidei, biletele pot fi cumpărate şi de la casele de bilete ale stadionului „Nicolae Dobrin”, acestea fiind deschise în intervalul orar 16-18. Preţurile tichetelor de intrare pe stadion sunt cuprinse între 5 şi 10 de lei, în funcţie de sectoarele arenei din Trivale.

„Facem precizarea că de la magazinelele Favorit, berăria Kell’s Craft Beer şi Strike Mania Piteşti, se pot cumpăra doar bilete de 5 lei, valabile la Peluze, Tribuna II şi Tribuna I.

Biletele de 10 lei cu care se poate intra la Tribuna Zero se pot procura doar de la casele de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin, numărul acestora fiind limitat”, transmite sursa citată.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90