930X122 MAIA

buzoești

HAI SĂ-I CONDUCEM SPRE O NOUĂ VICTORIE!

“Hai să îi conducem spre o nouă victorie! Urmează o deplasare foarte grea şi aşteptăm cât mai mulţi suporteri pentru a încuraja echipa.”, aceasta este rugămintea liderilor galeriei și a conducerii lui FC Argeş Pitești 1953 adresată tuturor susținătorilor formației alb-violete pentru meciul de mâine. De la ora 11:45, FC Argeș va juca împotriva lui AS Victoria Buzoeşti, partida contând pentru etapa a VII-a a Ligii a IV-a la fotbal.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Pentru a face deplasarea către Buzoești suporterii sunt așteptați mâine dimineață, la ora 8, în parcarea Hotelului Muntenia, costul transportului fiind de 10 lei de persoană. Suporterii vor asista şi la meciul de juniori, care va începe la ora 10. Cei care vor să asiste doar la meciul de seniori se vor reuni la ora 9:45 în parcarea Kaufland Craiovei, acolo de unde se va pleca cu maşinile personale.

Amintim că etapa trecută FC Argeş Pitești 1953 a învins cu 7-1 pe teren propriu (meciul s-a jucat în Albota) pe FC Curtea de Argeş.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90