Donaris 930 x 122

    Handbaliste_Oltchim

    Handbalistele de la Oltchim şi-au tras sponsor din Piteşti

    Ada Nechita, Valentina Ardean Elisei (foto) şi celelalte galactice de la Oltchim Rm. Vâlcea şi-au luat sponsor nou înaintea meciului cu Dinamo Volgograd din Liga Campionilor, primul acasă din acest nou sezon. Omul de afaceri piteştean Adrian Prodănel va sponsoriza cea mai tare echipă de club din România, contractul încheiat ridicându-se la valoarea de aproximativ 70.000 de euro.

    Ieri, înaintea penultimului antrenament al handbalistelor de la Oltchim, dinaintea jocului din Liga Campionilor cu Dinamo Volgograd (duminică, ora 18, în direct la DigiSport), fetele au făcut cunoştinţă cu limuzina BMW Seria 7 pe care o va conduce antrenorul Radu Voina, ca parte a contractului de imagine semnat de Oltchim cu firma omului de afaceri piteştean Adrian Prodănel. Acesta din urmă va asigura oficialilor europeni care vor veni la Rm. Vâlcea pentru meciurile din Champions League maşini pentru deplasare, în contrapartidă urmând să-şi inscripţioneze numele firmei pe tricourile de joc şi pe echipamentul de prezentare al echipei de handbal, finalistă acum un an al celei mai importante competiţii de club continentale.

    După un sezon ratat anul trecut, Oltchim Rm. Vâlcea şi-a propus în acest an câştigarea Ligii Campionilor! Deja, în primul meci disputat în deplasare, vâlcencele au învins pe Buxtehuder cu 24-20 şi s-au instalat pe primul loc într-o grupă în care se mai află şi Itxako Reyno de Navarra, adică finalista Ligii din acest an.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3