Donaris 930 x 122

    Handbal_cu_Sighisoara

    Handbaliştii, la a doua înfrângere consecutivă

    CS H&V Piteşti a înregistrat duminică a doua înfrângere consecutivă din campionatul Seriei B a Diviziei A la handbal masculin. Piteştenii au pierdut pe teren propriu cu 28-30 în faţa formaţiei HCM Baia Mare, după ce la pauză conduceau la o diferenţă de două goluri. H&V a rămas pe locul 5 al clasamentului, după disputarea a cinci etape.

    După trei victorii din primele trei etape, tânăra echipă de handbal a Piteştiului a fost adusă cu picioarele pe pământ. Mai întâi de Handball Bistriţa, iar duminică, în Sala Sporturilor din Trivale, de către HCM Baia Mare, continuatoarea fostei mari campioane Minaur. Elevii lui Alexandru Ionescu nu au jucat slab, dar experienţa şi-a spus cuvântul. Piteştenii au fost la conducerea jocului aproape trei sferturi de oră, iar cu 10 minute înainte de final, încă se aflau în avantaj cu un gol, dar pe final băimărenii au forţat şi au câştigat, la o diferenţă de două goluri: 28-30. Cei mai buni marcatori ai gazdelor au fost Mateoniu şi Mihalache, ambii cu câte 6 goluri.

    În etapa viitoare, CS H&V Piteşti va juca pe terenul penultimei clasate, CSM Sf. Gheorghe, formaţie care nu a izbutit până acum decât o singură victorie în campionat.
    Foto: Felix Cuceanu

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3