Donaris 930 x 122

    Handbal_HV_Pitesti

    Handbaliştii piteşteni, pe locul 2!

    Deşi în această ediţie de campionat a Diviziei A la handbal masculin, CS H&V Piteşti aliniază o echipă formată din tineri de 18 şi 19 ani, cărora li se alătură din când în când veteranii trecuţi de 30 de ani, formaţia antrenată de Alexandru Ionescu are un start perfect: două victorii din două meciuri. Cu alte două succese în această săptămână, în meciurile pe care urmează să le dispute, H&V poate să ia o opţiune importantă pentru calificarea la turneul final de promovare în Liga Naţională.

    După victoria lejeră din prima etapă cu HC Arad, piteştenii au bifat succesul în weekend, la Odorheiul Secuiesc. CS H&V a învins fără emoţii a doua echipă a oraşului, una formată din jucători foarte tineri, cu scorul de 28-15. De altfel, nici antrenorul Alexandru Ionescu nu a procedat diferit, aliniind pentru H&V o echipă formată din tineri lipsiţi total de experienţă, dar foarte talentaţi. Cu Slătineanu (20 ani), Mateoniu (20 ani) şi Radu (19 ani) oaspeţii au făcut legea, conducând în timpul jocului şi cu opt goluri  distanţă.

    Cu această victorie, CS H&V Piteşti a acumulat 4 puncte, şi doar un gol în minus o desparte de liderul provizoriu al Seriei B, HCM Făgăraş! În această săptămână, handbaliştii piteşteni au însă ocazia să mai adauge două victorii la zestrea din clasament, deoarece evoluează joi, în Sala Sporturilor din Trivale, de la ora 15, contra Naţional Sighişoara, iar duminică, de la ora 11, în deplasare, cu CS Handball 2009 Bistriţa.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90