930 x122 grota rece

Handbal_HV

Handbaliştii piteşteni, „sabotaţi” de Dinamo

Echipa masculină de handbal CS H&V Univ. Piteşti va juca în deplasare sâmbătă, de la ora 11, al doilea meci din noul sezon al Diviziei A. Partida de la Odorheiul Secuiesc trebuia să aibă loc duminică, odată cu celelalte jocuri ale etapei din eşalonul secund, dar a fost mutată cu o zi mai devreme din cauza faptului că prima echipă a oraşului, HC Odorhei, dispută un meci foarte interesant cu Dinamo Municipal Călăraşi, meci transmis în direct de DigiSport1 (ora 12:30) şi arbitrat de brigada piteşteană Adrian Barbu / Sorin Nica.

Elevii antrenaţi de Alexandru Ionescu şi Răzvan Cârstoaia au debutat în campionat cu o victorie în faţa unei foste prim-divizionare, HC Arad. Piteştenii au învins în Sala Sporturilor din Trivale cu scorul de 32-26, după ce au fost conduşi la pauză cu 16-15. Cu o echipă foarte tânără, în care şi-au făcut loc şi câţiva veterani, H&V Piteşti a fost la conducerea jocului în aproape toate momentele, excepţie făcând vreo 5-6 minute din finalul primei reprize, când oaspeţii au recuperat o diferenţă de trei goluri şi au intrat în avantaj la pauză. Cei mai buni marcatori ai echipei CS H&V Piteşti au fost doi tineri de 19 ani: Claudiu Radu şi Răzvan Mateoniu, cu câte 6 goluri.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3