Donaris 930 x 122

călin

HAT-TRICK! CĂLIN A PÂRJOLIT POIANA

După o săptămână de antrenamente intense sub comanda antrenorilor Mihai Zanfir şi Vali Năstase, FC Argeş 1953 a jucat primul său amical de la revenirea din vacanța de iarnă. Piteștenii au învins cu 4-0 AS Poiana Lacului, într-un meci disputat pe terenul sintetic de la Bradu.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Vedeta partidei a fost Eduard Călin, care a marcat de trei ori, toate cele trei goluri fiind reușite în prima repriză. Scorul final a fost stabilit în al doilea mitan de Cosmin Iancu.

Antrenorii alb-violeților au rulat întreg lotul de jucători, împărţindu-i în două echipe, câte una pentru fiecare repriză. Prima echipă: Cojocaru, Heran, Sîrbu, Olteanu, Popa, Barbu, Mateescu, Taudor, Păun, Călin E. și Chirciu. A doua echipă: Tuţu, Călin M, Toader, Richiţeanu, Băieţică, Iancu, Matei, Alecu, Neguţ, Ciobanu și Chirciu.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Amintim că obiectivul lui FC Argeș 1953 este promovarea din Liga a IV-a (Județeană) în Liga a III-a. (Foto: fcargeş1953.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3