930 x122 grota rece

fc_arges

La FC Argeș, și juniorii sunt lăsaţi să plece!

De la o zi la alta, semnalele privind situaţia clubului FC Argeş sunt tot mai proaste, falimentul urmând să fie pronunţat la toamnă. Cum şanse de redresare nu mai sunt, administratorul judiciar al clubului alb-violet a început să le dea drumul şi juniorilor!

Mai întâi, jucătorii de la prima echipă au fost lăsaţi să plece, pentru a-şi putea găsi alte cluburi în timp util. Acum a venit rândul juniorilor, mai ales că părinţii lor nu mai vor să îi lase la clubul păstorit până nu demult de familia Penescu.

În acest sens, părinţii copiilor fac presiuni asupra administratorului judiciar al clubului, Nicolae Enoiu, singurul în măsură să le semneze transferul către alte grupări şi școli de fotbal din judeţ.

Doi dintre antrenorii de la juniorii clubului din Trivale, Eduard Augustin şi Viorel Moiceanu, i-au reproşat lui Enoiu că-i lasă pe juniori să plece prea ușor.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90