930×122 CAPRA 5

    Ilie_Stan

    Ilie Stan a lăsat Mioveniul pentru Steaua

    Ieri, conducerea clubului CS Mioveni a reuşit să se înţeleagă cu fostul antrenor Ilie Stan pentru încetarea colaborării în termeni amiabili. Stan a renunţat la pretenţii deoarece devenise principalul favorit pentru a prelua cârma formaţiei Steaua Bucureşti, după ce aceasta s-a despărţit de israelianul Rony Levi! Azi la prânz, antrenorul care a stat la Mioveni două meciuri, s-a înţeles cu Gigi Becali şi a devenit noul antrenor al Stelei.

    În ultimele două meciuri din campionat, CS Mioveni a fost condusă de pe bancă de directorul Răzvan Tunaru (în victoria cu Sportul Studenţesc) şi de Constantin Stancu (în egalul smuls pe terenul campioanei, Oţelul Galaţi). La ambele partide, supervizor a fost cunoscutul tehnician Mihai Stoichiţă, cel care a declarat că susţine benevol formaţia argeşeană. „Nu pot semna un contract cu CS Mioveni, deoarece situaţia la ei este complicată, au un antrenor sub contract”, a declarat Stoichiţă la emisiunea Fanatik, de pe Digisport, după egalul cu Oţelul.

    Ieri, însă, porţile lui Stoichiţă s-au deschis, fiindcă Ilie Stan şi-a reziliat contractul cu CS Mioveni. Mai rămâne doar ca Mihai Stoichiţă să se înţeleagă cu conducerea clubului pentru a deveni noul antrenor al formaţiei galben-verzi.

    Ilie Stan a antrenat pe CS Mioveni doar două etape: 4-2 cu Gaz Metan Mediaş şi 1-5 cu Pandurii Tg. Jiu, meci după care a plecat, găsind câteva motive puerile legate de locul de cantonemant al echipei.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3