930×122 CAPRA 5

Ilie_Stan

Ilie Stan a demisionat pentru câteva ore

Cu doar o singură zi înainte de meciul cu Sportul Studenţesc, antrenorul Ilie Stan a plecat de la cârma formaţiei FC Mioveni! În urma unor discuţii în contradictoriu cu conducerea clubului, antrenorul venit de la Victoria Brăneşti şi-a făcut bagajele şi a plecat! Stan fusese instalat pe banca argeşenilor cu două etape în urmă şi se părea că va rezista destul de mult, mai ales după victoria categorică, 4-2, cu Gaz Metan Mediaş. A venit însă înfrângerea la fel de categorică de la Tg. Jiu, 1-5, care a inflamat vestiarul. Cu toate că a anunţat că-şi dă demisia, Ilie Stan a revenit la echipă după câteva ore şi a reintrat în programul de pregătire al formaţiei pe care o antrenează.

FC Mioveni are mare nevoie de puncte din meciul cu Sportul Studenţesc, deoarece în şase etape nu a acumulat decât trei puncte, care o clasează pe penultima poziţie a clasamentului, sub ea fiind doar Concordia Chiajna.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3