930×122 CAPRA 5

minge

S-a lăsat bătută? FC Argeș a pierdut acasă cu 6-0!!!

FC Argeș a pierdut cu un scor incredibil partida disputată în această seară cu FC Olt pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

Meciul s-a încheiat cu un neverosimil 0-6!!! Totuși, nu chiar atât de neverosimil dacă luăm în calcul situația dramatică a clubului alb-violet. Nu este exclus ca jucătorii piteșteni să se fi lăsat bătuți la scor ca să protesteze astfel pentru neplata restanțelor salariale și ca să atragă atenția asupra riscului ca echipa să fie desființată ca urmare a anunțatei retrageri de la club a familiei Penescu, acționarul majoritar, care susținea financiar clubul alb-violet. Nu chiar atât de neverosimil dacă ținem cont că FC Argeș a jucat cu juniorii. Seniorii au refuzat să intre în teren, reclamând că nu și-au luat salariile de patru luni.

Oaspeții, care se aflau în subsolul clasamentului, au punctat repede pe tabela de marcaj, în minutul 3, prin Crușoveanu. În minutul 8 oltenii au majorat scorul prin Polgar. 0-3 s-a făcut în minutul 9, prin reușita lui Marin. În minutul 18 era deja 0-4. Autorul golului: Bancu. A fost scorul la pauză. În repriza a doua, FC Olt a mai punctat de două ori: în minutul 75, prin Polgar, și în minutul 85, prin Cuedan.

Meciul a contat pentru etapa a 29-a a Ligii II, seria a doua.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3