Donaris 930 x 122

FC_Arges_cu_FC_olt

În sfârşit victorie pentru FC Argeş, smulsă cu forcepsul

FC Argeş s-a chinuit îngrozitor pentru o nouă victorie în Liga a II-a, după patru meciuri sterpe. 2-1 cu modesta FC Olt, un rezultat oarecum neconform cu realitatea din teren, asta pentru că oaspeţii au dominat jocul cu autoritate şi au ratat cele mai mari ocazii. Piteştenii revin pe podium, beneficiind de paşii greşiţi făcuţi de UTA şi Alba Iulia, dar adevăratul campionat abia acum începe, cu meciuri împotriva lui Poli, UTA, Gaz Metan sau Unirea Alba Iulia.

O adevărată nebunie! Aşa poate fi caracterizat începutul meciului din Trivale! Oltenii i-au luat tare pe alb-violeţi şi în chiar primul minut au solicitat (se pare că pe bună dreptate) lovitură de la 11 metri! La faza imediat următoare, FC Argeş a deschis scorul prin Ivănică, cel care a înscris cu un şut plasat din interiorul careului. Practic, partida a început de la scorul de 1-0!

Faţă de precedentele meciuri, antrenorul Viorel Dumitrescu a făcut patru schimbări în primul „unsprezece”, dar acest lucru nu s-a resimţit în bine, în jocul echipei sale. Fără golgheterul Rover Cârstea, uitat pe banca de rezerve, FC Argeş a arătat ca o săgeată boantă în atac. Lucru de care au profitat oaspeţii, care au dominat clar prima jumătate de oră. Până la golul egalizator al lui Pavel, oltenii au presat continuu, având ocazie după ocazie. Prima repriză s-a încheiat însă în avantajul piteştenilor, care au beneficiat de o lovitură de la 11 metri corect acodată, transformată cu siguranţă de „căpitanul” Cosmin Năstăsie.

Jocul a scăzut în intensitate în partea a doua, dar tot oaspeţii au fost la timona lui. Oltenii au trimis mingea în bară şi au mai ratat o ocazie rarisimă, în timp ce FC Argeş a contat pe acelaşi Rover Cârstea, intrat pentru ultimele 25 de minute. Golgheterul alb-violeţilor nu s-a mai lipit la gol, astfel că scorul final a fost 2-1, unul care o urcă pe formaţia piteşteană pe locul al treilea, cu 19 puncte, la o distanţă de cinci puncte de primele două clasate, Gloria Bistriţa şi Poli Timişoara.
Foto: Felix Cuceanu

FC Argeş – FC Olt 2-1 (2-1)
Ivănică (2), Năstăsie (44-penalty) – Pavel (23)

FC Argeş: Rusandu – Tudor, Botea (65 R. Cârstea), Ionescu, Briceag – Manole (68 Stănescu), Cârstoiu, A. Popa (65 Negoiţă), Ivănică – M. Ion, Năstăsie. Antrenor: Viorel Dumitrescu
FC Olt: Bordea – Bogdanovici, Preda (48 A. Ignat), Lengyel, Giurcă – Pavel, D. Ignat (68 Neacşu), Huţanu (56 Niţă), A. David – Burian, A. Mihai. Antrenor: Dan Oprescu

Arbitru: Dan Monea (Aiud) – Mihai Marius Marica (Bistriţa) şi Andrei Simonis (Bucureşti)
Cartonaşe galbene: Ionescu – Preda, Bogdanovici, A. Ignat

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3