930×122 CAPRA 5

Vali_Porcisteanu_show_Buc

Încă un show „marca Vali Porcişteanu”, la Bucureşti

Nu s-a evaporat încă euforia după titlul de campion naţional de raliuri, pe care Vali Porcişteanu l-a câştigat în urmă cu două săptămâni! Pilotul piteştean nu ratează nicio şansă pentru a face demonstraţii de măiestrie la volanul competitivului său Mitsubishi Lancer EVO 9. După show-ul de la Bucharest Drift Grand Prix, Vali Porcişteanu şi-a mai delectat fanii cu câteva viraje ameţitoare şi la ultima etapă a Campionatului naţional de îndemânare.

Sponsorizat de un hypermarket cunoscut, cu filiale în toată ţara, Campionatul naţional de îndemânare ar fi trebuit să-şi desfăşoare ultima sa etapă în weekend-ul trecut, la Piteşti. Însă, la cererea organizatorilor, pentru o mai bună expunere în presă, competiţia s-a mutat la Bucureşti, în parcarea centrului comercial din cartierul Militari.
Asta nu l-a împiedicat pe pilotul piteştean Vali Porcişteanu să participe, hors-concours. Proaspăt campion naţional de raliuri, Vali a făcut spectacol din nou! El l-a pus pe un redactor al unui post de televiziune, care urma să transmită în direct, să stea cocoţat pe un butoi, în jurul căruia Porcişteanu a făcut câteva viraje ameţitoare!

Chiar dacă sezonul oficial în Campionatul naţional de raliuri s-a încheiat, Vali Porcişteanu nu a luat vacanţă. El mai are ocazia să participe la ultima competiţie a anului, Dementor Rally Show Sibiu (11-12 noiembrie), o competiţie spectaculoasă care aduce la start, pentru „distracţie”, tot ce are mai bun pilotajul românesc la ora actuală.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90