New Profesional Consult 930 x 122

Handbal_junior

Încep competiţiile la handbal copii

Duminică, începând cu ora 9, în sala de sport a Şcolii nr. 4 din Piteşti, se vor desfăşura primele meciuri din cadrul campionatului judeţean de handbal copii (juniori IV). Vor participa patru cluburi din Piteşti şi unul din Topoloveni.

Alături de fotbal, sportul cu cea mai bună organizare din judeţul Argeş este handbalul masculin. Încă de la copiii de 8 ani există echipe de juniori, unele dintre centre fiind de tradiţie. Piramida continuă cu formaţii de juniori III, II şi juniori I, tineret şi echipa CS H&V Piteşti, participantă în Campionatul Naţional de handbal, Divizia A (al doilea eşalon valoric).

Unul dintre cele mai tinere cluburi de copii din Piteşti este ACS Junior, unul dintre participanţii în cadrul primei etape a campionatului de juniori IV (copii născuţi în 1999-2000, dar şi mai tineri). Formaţia antrenată de Elena Stan va da piept cu Handbal Club Argeş, Viitorul Piteşti, echipa Şcolii nr. 19 Piteşti şi o grupare de copii din Topoloveni. Programul meciurilor, desfăşurate sub atenta supraveghere a oficialilor de la Asociaţia Judeţeană de Handbal şi Direcţia pentru Sport a Judeţului Argeş, începe la ora 9 cu meciul dintre ACS Junior Piteşti şi Şcoala nr. 19.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90