Donaris 930 x 122

    fotbal-player

    Incidente violente înaintea meciului România-Ungaria!

    Partida de fotbal România-Ungaria este precedată de incidente violente.

    La prânz, un suporter maghiar a fost bătut în zona Pieței Unirii din București. Patru sau cinci persoane l-au lovit după ce acesta a făcut imprudența de a ieși, pentru a face cumpărături, din grupul de suporteri veniți din țara vecină. Agresorii au fugit, dar sunt căutați de Poliție. Suporterul maghiar are răni ușoare și nu a vrut să meargă la spital și nici să depună plângere.

    Un alt incident a avut loc acum o oră în Centrul Istoric al Capitalei. O parte a suporterilor maghiari adunați la barurile din zonă au aruncat cu pietre și sticle. Jandarmii mobilizați la fața locului au intervenit cu gaze lacrimogene și i-au evacuat pe suporteri din Centrul Istoric. Aceștia au fost urcați în autobuze pentru a fi transportați la Arena Națională.

    Alte incidente sunt la această oră și în Gara de Nord. Alți suporteri din Ungaria, veniți cu trenul, au aruncat cu petarde și fumigene pe peron.

    Amintim că România-Ungaria, meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2014, se va desfășura cu începere de la ora 21, pe Arena Națională.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3