New Profesional Consult 930 x 122

academica

INCREDIBIL MECI ÎN PITEȘTI! PARTIDĂ DE INFARCT, CU 7 GOLURI!

În urmă cu puțin timp s-au încheiat meciurile etapei cu numărul 12 a Ligii a II-a la fotbal.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești s-a jucat derby-ul seriei întâi. ACS Academica Argeș Pitești, ocupanta locului doi în clasament înaintea disputei de azi, a întâlnit liderul, pe FC Voluntari. A fost o dispută crâncenă și spectaculoasă, un adevărat „thriller”, cu multe goluri înscrise. Scorul final: 3-4 (2-2)!

Primii care au marcat au fost piteștenii, în minutul 6, prin Kone. În minutul 18 Moga a restabilit egalitatea. Oaspeții au preluat conducerea în minutul 23, grație reușitei lui Ene. În minutul 27, din nou egalitate: a marcat Rusu. Imediat după pauză, în minutul 46, FC Voluntari a trecut în avantaj prin golul lui Deac. Rusu a făcut dubla în minutul 65 și Academica a egalat iar. Când părea că nimic nu se va mai întâmpla, în ultimul minut regulamentar de joc, FC Voluntari a înscris prin Bălan și a câștigat derby-ul.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

În seria a doua, într-o partidă jucată aseară, CS Mioveni a pierdut cu 1-0 (0-0) în deplasare la ACS Poli Timișoara. Gazdele au marcat unicul gol în minutul 52, prin Trandu. (Foto Arhivă: Facebook Academica Argeș Pitești)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90