NOR CURIER 930X122

    Handbal_HV

    Înfrângere în repriza secundă pentru handbaliştii piteşteni

    CS H&V Piteşti a ratat ocazia de a se apropia de podiumul Seriei B a Diviziei A la handbal masculin, pierzând drastic, pe teren propriu, în faţa unei contracandidate, CSM Oradea. Diferenţa de nouă goluri înregistrată la finalul jocului, 26-35, este însă mincinoasă, deoarece victoria oaspeţilor s-a conturat abia după pauză. După primele 30 de minute, scorul era egal, 14-14.

    Pauza de aproape o lună, pe care campionatul masculin de handbal a luat-o, nu a fost propice pentru echipa piteşteană condusă de Alexandru Ionescu. CS H&V Piteşti a pierdut acasă, cu 26-35, în faţa orădenilor de la CSM, după un meci echilibrat, în marea lui parte. Tinerii handbalişti piteşteni aveau ocazia de a trece pe locul 4, sau chiar 3, dacă învingeau în meciul de duminică, numai că finalul i-a găsit în g.enunchi. Conduşi în teren de experimentatul Alexandru Farcaş (marcator a 11 goluri în total), oaspeţii s-a impus la nouă goluri diferenţă şi se pregătesc să dea ochii cu liderul clasamentului, HCM Făgăraş. De partea  cealaltă, CS H&V Piteşti se vor deplasa pe terenul formaţiei clasate pe locul al şaptelea, Unirea Sânnicolaul Mare.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3