New Profesional Consult 930 x 122

    SCM_Arges_Volei_cu_Ecorec

    Înfrângere nemeritată pentru voleibaliste

    SCM CSU Argeş Volei a pierdut al doilea meci din actuala ediţie de campionat, 1-3 la Bucureşti, cu CSM Ecorec. Ca şi în precedentele partide, toate seturile pierdute de voleibalistele piteştence au fost la limită, semn că încă experienţa precară a componentelor lotului îşi spune cuvântul. După joc, antrenoarea Nicoleta Iatan a declarat, dezamăgită, că echipa sa a fost „pişcată” şi de arbitri.

    Argeş Volei a pierdut o şansă importantă de a pleca cu un punct, sau chiar cu două sau trei puncte de la Bucureşti. Cu Anca Martin în sextetul de bază, pentru prima oară după 10 ani, echipa piteşteană a început modest şi a fost dominată clar în primul set, pe care gazdele l-au câştigat cu 25-17. În continuare, meciul s-a echilibrat şi doar experienţa superioară a bucureştencelor a făcut diferenţa. Asta, plus arbitrul de scaun şi cel de fileu, crede antrenoarea Nicoleta Iatan, deranjată că regulamentul a fost interpretat separat, în acelaşi tip de faze! Culmea, în momente cheie ale seturilor: „Am făcut un meci bun, din care nu am luat, din păcate, niciun punct. Poate sunt subiectivă, dar seturile 3 şi 4 s-au decis cu mingi fluierate pe ridicător. În setul 3, când noi aveam 25:24, de cinci ori s-a dat greşeală la ridicător. Practic, adversarele nu au pus mingea jos în terenul nostru. Eu ştiu că în regulamentul internaţional se precizează că nu se fluieră astfel de greşeli în finalurile de set, la scoruri strânse”.

    Seturile al doilea şi al treilea s-au terminat în oglindă: 29-27. La 2-1 pentru gazde, piteştencele au forţat egalarea, ceea ce ar fi adus minim un punct echipei SCM CSU Argeş Volei, dar acestea au pierdut, tot în prelungiri (26-24), şi jocul s-a terminat 3-1. După trei etape, Argeş Volei rămâne cu două puncte, acumulate după victoria cu Clujul din runda trecută (3-2). Etapa viitoare, în sala de sport a Facultăţii va sosi Tomis Constanţa. Meciul se va disputa miercuri, 23 noiembrie, de la ora 17.

    Nicoleta Iatan a folosit următorul sextet: Bianca Bălănescu, Adriana Vâlcu, Anca Paşca, Mihaela Ilina, Anca Martin, Andrada Rogojan şi Adriana Pătrana (libero), dar pe parcurs au mai intrat Gabriela Niţă, Andreea Păun şi Daniela Ghiacu.

    Foto: http://handbalvolei.ro

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3