New Profesional Consult 930 x 122

    Arges_Volei

    Înfrângeri pe linie pentru echipa de volei

    SCM CSU Argeş Volei a participat zilele trecute la un turneu amical de volei la Craiova, alături de echipa gazdă, CSM Bucureşti şi formaţia bulgară de primă ligă, Maritza Plovdiv. În cele trei partide, voleibalistele piteştene au înregistrat doar înfrângeri, dar mai este o jumătate de lună până la începutul sezonului, astfel că antrenoarea Nicoleta Iatan mai are timp pentru a pune la punct jocul nou-promovatei.

    Turneul a fost câştigat de CSM Bucureşti, care a învins în toate meciurile. Împotriva lui SCM CSU Argeş Volei nu i-a fost deloc uşor, piteştencele fiind de multe ori la nivelul jucătoarelor mult mai experimentate ale CSM-ului. La polul opus s-a aflat Argeş Volei, care a pierdut cu 3-0 în faţa gazdelor şi cu 3-2 în faţa bulgăroaicelor.

    Weekend-ul viitoar, SCM CSU Argeş Volei va participa la un alt turneu de jocuri amicale, organizat de data aceasta de CSM Bucureşti.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90