Donaris 930 x 122

    international_logo

    Infranti de Otelul, interistii vor sa bata pe Dinamo

    Dupa infrangerea de la Galati, patronul FC International, Benone Lazar e dezamagit ca echipa lui nu a reusit un rezultat bun de care avea mare nevoie. „Meritam mai mult de la acest meci, dar ne-a costat evolutia din ultimile 20 de minute, atunci cand 3-4 jucatori de-ai nostri au cazut fizic. Dupa prima repriza nici nu ma gandeam ca nu vom lua un punct sau trei. Imbucurator este faptul ca, fata de tur, s-a schimbat aspectul jocului si echipa se exprima mai bine in teren. Pentru noi urmeaza meciul cu Dinamo si trebuie sa ne castigam punctele de pe teren propriu, daca vrem sa ne mentinem in prima liga”, a spus Benone Lazar.
    Dupa esecul cu Otelul, antrenorul Ionut Badea s-a declarat nemultumit de evolutia formatiei sale, dar spera sa se revanseze in partida din etapa viitoare, cu Dinamo.”Ne pare foarte rau ca am ratat victoria, mai ales ca urmeaza un meci foarte dificil cu Dinamo. Sper ca pe acela sa-l pregatim foarte bine si sa-l castigam”, a zis Ionut Badea.
    In urmatoarea etapa, FC Internationl va intalni, sambata, 27 februarie, de la ora 16.00, echipa Dinamo Bucuresti, meci care se va disputa pe stadionul Nicolae Dobrin.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3