NOR CURIER 930X122

Inna şi Marcel Pavel i-au iritat pe spectatori

Deşi Federaţia Română de Fotbal a făcut totul pentru a asigura o inaugurare de neuitat a „Naţional Arena” la meciul România – Franţa 0-0, eforturile nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor, din cauza protagoniştilor. Inna, cea mai în vogă vedetă internaţională la ora actuală, a falsat îngrozitor pe hiturile sale consacrate, conform spuselor celor prezenţi în tribune. Îmbrăcată în echipamentul echipei naţionale, Inna a ales să cânte LIVE, în loc să facă play-back, dar nu toţi au apreciat efortul. Din cauza mişcărilor, Innei i-a tremurat vocea de cele mai multe ori.

Nici Marcel Pavel, cel pe care mulţi îl cotează ca având cea mai bună voce masculină, nu a scăpat de apostrofări. Datorită emoţiilor, Pavel a încurcat două versuri ale imnului, în strofa a doua.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90