930 x122 grota rece

FC International FC Vaslui

Interistii invinsi la Vaslui

Vaslui. 01 noiembrie 2009.
Dupa victoria din Cupa in fata Rapidului, International Curtea de Arges a pierdut cu 1–0 confruntarea cu FC Vaslui. Marius Lacatus a obtinut o noua victorie in mandatul sau pe banca lui FC Vaslui in confruntarea cu Internationalul si continua sa spere ca se va implica in lupta pentru titlu.
Meciul a inceput in forta, ambele echipe trecand repede pe langa deschiderea scorului. In minutul 2, Vezan a tras din vole, de la marginea careului de 16 metri, dar mingea a trecut putin pe langa poarta lui Haisan. Moldovenii au deschis scorul in minutul 4 cand Akakpo a reluat in plasa cu capul, din 6 metri, o centrare a lui Temwanjera. In minutul 17, Gerlem a castigat un duel aerian si a reluat periculos cu capul din centrul careului o centrare de pe partea stanga, dar balonul a trecut putin pe langa poarta. In minutul 24, Wesley a reluat periculos cu capul o centrare din corner, dar mingea a trecut putin peste transversala argesenilor. In minutul 45, interistul Mihai Radut s-a accidentat grav, dupa un duel aerian cu Akakpo. Fotbalistului argesean i s-a imobilizat gatul si a fost luat cu ambulanta direct de pe gazon si transportat la spital unde a fost diacnosticat cu fractura de pomete. In minutul 51, Viera expediaza un sut superb din vole, de la marginea careului de 16 metri, care a ajuns doar in plasa laterala. In minutul 56, Gerlem a intors foarte bine un adversar in careu, dar sutul sau din unghi la radacina barei a fost retinut de Marius Popa. Vasluiul rateaza desprinderea la doua goluri in minutul 62, cand Marius Popa a aparat magistral un penalty executat de Wesley. Arbitrul acordase penalty usor, dupa ce mingea l-a lovit in mina de la mica distanta pe Viera. In minutul 81, Voiculet a expediat o bomba de la 22 de metri care a trecut putin peste transversala lui Haisan. In minutul 84, antrenorul interistilor, Stefan Stoica, nu a mai rezistat si a rabufnit la adresa arbitrului Georgian Ionescu, fiind trimis de acesta in tribune. Partida se incheie cu 1-0 pentru gazde, insa evolutia interistilor a dovedit inca o data ca in deplasare sunt foarte greu de invins. Vasluienii visează deja la un loc de Liga Campionilor, iar Interistii se gandesc sa ia puncte pentru a evita retrogradarea la primul lor an în Liga I.
FC Vaslui: Haisan – Buhus, Zubar, Akakpo, Hugo Luz – Burdujan (Milisavijevic 89), R. Costin (Pavlovic 56), Genchev, Gerlem (Delgado 74) – Wesley, Temwanjera. Antrenor: Marius Lacatus.
International: M. Popa – D. Matei, O. Viera, Izvoranu (Voiculet 72), Neagu (Lazar 76) – Abiodun, Radut (Itu 45), Ratiu, Vezan, Frasineanu – Zagrean. Antrenor: Stefan Stoica.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90