NOR CURIER 930X122

benone_lazar_02

International s-a retras din Liga I!

Pitesti. 15 iulie. 2010.
FC Internatonal s-a retras din Liga I si a cedat locul formatiei Pandurii Tg. Jiu! Patronul argesenilor, Benone Lazar a pus insa mai multe conditii pentru a renunta la locul echipei International Curtea de Arges din prima liga. In primul rand Lazar a cerut ca antrenor la echipa din Liga I sa fie in continuare Ionut Badea cu intregul sau staf tehnic. In plus mai multi jucatori ai Interului vor merge alaturi de Badea la Pandurii Targu Jiu, iar cei 1.450.000 de euro obtinuti din drepturile de televizare, sa revina in totalitate clubului International Curtea de Arges.

 

Benone Lazar a discutat cu presedintele Marian Condescu de la Pandurii Târgu Jiu inca de acum 15 zile posibilitatea acestei fuziuni, dar cum in prima instanta nu s-au inteles, patronul gruparii International a negociat si cu Grigore Sichitiu, presedintele de la Poli Iasi, pe aceeasi tema. In final, Benone Lazar a ales varianta Pandurii Targu Jiu.
International Curtea de Arges va juca, vineri, un meci de pregatire la Targu Jiu cu Pandurii, de la ora 11.00, unde Ionut Badea va face un trial, dar si pentru a se acomoda cu noii sai elevi.
International Curtea de Arges avea grave probleme financiare si, foarte probabil, acesta este motivul retragerii din campionat, in ciuda comunicatelor pe care clubul le emita dezmintand intentiile sale.La finalul sezonului trecut, echipa Pandurii Târgu Jiu a ocupat locul 15 in clasament, retrogradând in Liga a II-a, iar International Curtea de Arges s-a situat pe pozitia a 14-a, care asigura prezenta in prima liga si in campionatul urmator.
Informatia a fost confirmata atat de catre seful Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitica Dragomir, cat si de patronul celor de la Targu Jiu. Pana la aceasta ora insa conducerea celor de la FC International nu a facut nicio declaratie oficiala.
Dupa FC Arges, Dacia Mioveni si acum FC International, judetul Arges a ramas fara nicio echipa pe prima scena fotbalistica nationala.{loadposition inside}

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3