930×122 CAPRA 5

    inter_craiova

    Interul a pierdut in fata oltenilor lui Mititelu

    Mioveni. 06 noiembrie 2009. FC International.
    Ce-a de-a treisprezecea etapa a Ligii I a adus si prima victorie in deplasare a Craiovei, din pacate in fata argesenilor de la FC International. Partida s-a incheiat cu scorul de 1-0 pentru olteni, golul fiind marcat in minutul 43 de catre Mihai Dina. Din minutul 65 interistii au evoluat in inferioritate numerica dupa ce, Cornel Frasineanu, capitanul echipei, a primit al doilea cartonas galen. Faze importante.
    In minutul 6, Florin Costea suteaza de la distanta, dar mingea trece pe langa poarta aparata de Marius Popa.
    In minutul 8, Vezan recupereaza o minge in apropierea careului oltenilor si suteaza, dar Lung izbuteste sa respinga in corner.
    In minutul 20, Frasineanu are o intrare violenta la Mihai Costea, dar arbitrul Deaconu nu acorda cartonas galben.
    In minutul 36, Craiova cere penalty dupa o cadere in careu a lui Florin Costea la un duel cu Dan Matei, Deaconu nu se lasa insa impresionat.
    In minutul 42, Dilevski trimite o pasa filtranta pentru Wobay, africanul reuseste da trimita in fata portii de linga Frasineanu, iar Dina indeplineste o simpla formalitate, impingand balonul in plasa din 5 metri.
    In minutul 54, Florin Costea primeste un balon in careul lui Popa, trage din 10 metri, lateral stanga, Popa apara bine coltul scurt si prinde mingea.
    In minutul 56, Vezan reuseste o interceptie si trage la poarta, dar mingea trece peste poarta.
    In minutul 58, Wobay executa rapid o lovitura libera pentru Mihai Costea, iar sutul olteanului loveste doar plasa latearla a portii aparate de Marius Popa.
    In minutul 64, Frasineanu primeste al doilea cartonas galben, dupa ce arbitrul Deaconu considera ca a simulat la un duel cu Badoi in careul Universitatii. Capitanul lui Inter este eliminate.
    In minutul 76, Zagrean rateaza o ocazie uriasa de a egala scorul pe tabela de marcaj, trimitind doar pe linga poarta lui Silviu Lung jr.
    In minutul 86, Bacila rateaza o ocazie mare, trigind din vole din interiorul careului, dar Silviu Lung jr. retine cu siguranta.
    In minutul 89, Florin Costea rateaza o ocazie monumentala, sutul sau fiind blocat de un fundas argesean pe linia portii.
    Faze controversate.
    In minutul 29, Rose a sarit la cap cu E. Kone si, din elan, a atins mingea cu umarul. Gazdele au solicitat penalty, insa Alexandru Deaconu a lasat jocul sa continue. Dupa 8 minute, a fost rindul oltenilor sa ceara lovitura de pedeapsa dupa interventia lui Viera asupra lui Florin Costea, dar nici de aceasta data Deaconu nu s-a lasat induplecat. In minutul 64, Badoi l-a tinut in careu pe Frasineanu, capitanul Interului a cazut, iar Deaconu i-a dat a-l doilea cartonas galben pentru simulare si a fost eliminate.
    Antrenorul secund al lui International, Vasile Manaila, considera ca argesenii nu meritau sa piarda in fata Universitatii chiar daca au evoluat in 10 oameni pe finalul partidei.”Sansa nu ne-a suras, ii felicit pe baieti pentru felul in care au evoluat. Am incercat sa jucam, am gandit cu domnul Stoica partida in asa fel incat sa nu pierdem, dar am avut ghinion. Arbitrajul? Nu pot sa-l comentez, sunt altii in masura sa o faca. In general nu ne intereseaza acest subiect, vrem sa facem puncte si sa scapam de retrogradare”, a spus Manaila la GSP TV.
    FC International: Popa – D.Matei, Viera, Ratiu, Frasineanu, Bacila, Izvoranu (’29 D.Stan), Vetan, C.Lazar (’57 Neagu), E. Kone (’56 Voiculet), Zagrean. Antrenor: Stefan Stoica
    U Craiova: Lung – Rose, Mitchell, V.Gaman, Badoi, Dilevski, D.Stoica, Wobay (’82 Firtulescu), Fl.Costea, Dina (’66 Soava), M.Costea (’74 V.Badea). Antrenor: Eugen Neagoe
    Cartonase galbene: Frasineanu (’40, ’64), Neagu (’90+3) / Dilevski (’80) Lung Jr. (’81)
    Cartonase rosii: Frasineanu (’64)
    sursa gsp.ro

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90