930X122 MAIA

FC International FC Vaslui

Interul ataca Cupa cu echipa a treia

Pitesti. 06 noiembrie 2009.FC Intrenational.
Afectat inca de infrangerea nemeritata de la Vaslui, din ultima etapa de campionat, antrenorul echipei FC International spune ca nici nu mai vrea sa auda de echipa patronata de Adrian Porumboiu, cu toate ca se vor intalni din nou si in sferturile Cupei Romaniei. Ştefan Stoica afirma ca infrangerea a fost cauzatã în mare parte de maniera tendenţioasã în care a arbitrate meciul central Georgian Ionescu, partida in urma careia mijlocaşul Mihai Rãduţ a suferit o fracturã de pomete şi a pãrãsit terenul de joc pe targã., iar antrenorul Stefan Stoica a fost eliminat si nu va mai putea sta pe banca doua meciuri. Din acesta cauza interistii au hotarat sa nu foloseasca jucatorii de baza in acest meci, ci sa trimita in teren juniorii de la echipa a treia.“În afarã de arbitraj, am avut şi alte probleme la Vaslui. Am fost nevoiţi sã ne cazãm la un hotel aflat la 40 de km de Vaslui, pentru cã în acel oraş toate hotelurile sunt ale lui Porumboiu şi nu am gãsit nici unul liber. Pentru jocul de Cupã, din sferturi, nu îmi fac griji. Vom merge acolo cu echipa a treia de la Curtea de Argeş. Ce rost are sã ne luptãm degeaba acolo?! Se pare cã nu suntem lãsaţi sã jucãm“, a spus tehnicianul Stefan Stoica.
Ieri dimineaţã, Mihai Rãduţ a fost operat la clinica Spitalului Universitar din Bucureşti, interventia chirurgicalã a durat 45 de minute şi se pare ca fotbalistul va putea sa-si reia pregatirile peste o luna. „Akakpo i-a pus viaţa în pericol lui Mihai Răduţ, şi doar şansa a făcut să nu se întâmple o mare nenorocire. Imediat după fault, osul zigomatic al jucătorului nostru era fracturat şi ajunsese aproape de tâmplă. Doctorii au spus că îi era fatal, dacă osul zigomatic mai parcurgea un centimetru şi ajungea la tâmplă, era tragedie mare. Mã deranjeazã faptul cã cei de la Vaslui nu au dat nici mãcar un telefon dupã acest incident. A fost un atac criminal al lui Akopo! Trebuia sã i se dea roşu direct, pentru cã i-a fost pusã în pericol viaţa jucãtorului. Cea mai micã pedeapsã care se impunea pentru acest lucru este de şase etape. Nici mãcar un cartonaş galben nu a primit!,“a declarat suparat preşedintele Interului, Emanuel Marinescu.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3