930 x122 grota rece

fc_international

Interul egal la Iasi

Pitesti. 28 martie 2010.
FC International Curtea de Arges a plecat neinvinsa de pe terenul lui Poli Iasi, reusind sa termine partida cu scorul de 0-0. Acesta este cel de-al patrulea joc fara infrangere din retur si elevii lui Ionut Badea se mentin in cursa pentru salavarea de a retrogradare. Meciul nu a fost unul specatculos, fazele de gol lipsind cu desavarsire. Obligaţi să alerge pentru cele trei puncte, atat iesenii cat si argesenii mai mult au jucat la remiza, oferind spectatorilor un meci obosit.
Dupa etapa a 24-a, FC International ramane pe locul 15 al clasamentului Ligii I, cu 25 de puncte.
„Am castigat un punct mare, care ne dă speranţe. Imi felicit jucătorii pentru atitudine!” a declarat Ionut Badea, antrenor Curtea de Arges.
„Am avut un inceput si un finalul bune de meci, insă ne-a costat forma slabă a atacanţilor. Sint afectat de rezultat, conducerea clubului va analiza acest meci si va lua o decizie in ceea ce priveste soarta mea”, a declarat Petre Grigoras, antrenor Poli Iasi.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3