930 x122 grota rece

jucatori_fcinter

Interul joaca cu trofeul de campioana pe masa

Pitesti. 13 mai. 2010.
Tehnicianul Ionut Badea, se arata increzator intr-un rezultat pozitiv al echipei sale in confruntarea de sambata cu CFR Cluj. Cu doar doua etape inainte de finalul campionatului CFR Cluj se afla pe primul loc cu un avans de trei puncte fata de locul doi, in timp ce FC International ocupa pozitia a XII-a.

Desi diferenta din clasament este foarte mare, Badea crede ca spectacolul din teren va fi total, iar o eventual victorie a argesenilor va relansa lupta pentru locul I, in liga lui Mitica. „Faptul ca CFR Cluj este pe primul loc inseamna ceva, dar lupta pentru primul loc nu s-a incheiat. Este foarte important ca noi sa ne mentinem tonusul si sa facem un joc bun contra CFR-ului, iar la final sa nu avem ce ne reprosa. Faptul ca la Cluj se pregateste deja fiesta pentru câstigarea titlului , poate fi o presiune in plus pentru ei. Daca vom inscrie noi primii, ar putea avea un efect de bumerang pentru jucatorii gazda. Daca vom reusi sa luam unul sau trei puncte, atunci lupta pentru castigarea campionatului va fi relansata”, a declarat Ionut Badea.
O victorie a CFR-ului in partida cu International Curtea de Arges le aduce clujenilor cel de-al doilea titlu de campioana din ultimii 3 ani. Cu toate ca CFR-ul mai are inca o ultima partida de disputat, aceasta nu va mai conta, motiv pentru care LPF a admis cererea ardelenilor ca partida sa se dispute cu trofeul pe “masa”. Totusi oficialii clubului ardelean nu vor sa vorbeasca despre posibilitatea organizarii unei petreceri la finalul jocului pentru a nu se face de ras in cazul unei eventuale infrangeri in fata Interului. In schimb, suporterii lui CFR sarbatoresc deja titlul. Fanii au luat cu asalt casele de bilete, ca sa celebreze cel de al doilea titlu din istorie, in meciul cu Inter Curtea de Arges de sambata, care va incepe de la ora 19.00.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90