930×122 CAPRA 5

inter-dezamagire

Interul, mai aproape de matineu

Pitesti. 14 martie 2010.
Dupa remiza alba de sambata cu Pandurii Tg. Jiu, echipa FC International se afunda si mai mult in nisipurile miscatoare ale retrogradarii. Echipa antrenata de Ionut Badea nu a reusit nici de data aceasta sa obtina victoria, desi punctele din infruntarea cu Pandurii erau vitale pentru evitarea matineului. Desi elevii lui Badea au atacat continuu poarta Pandurilor, ocaziile de gol nu au fost fructificate de catre atacantii care nu au prea gasit spatial portii.
Soarta partideai putea fi decisa in minutul 65 cand International a beneficiat de un penalty in urma unui fault comis de Murgan asupra lui Daniel Stan. Radut executa slab lovitura de pedeapsa si portarul formatiei Pandurii Tâgu Jiu, Razvan Stanca, a reuşit sa apere.
In minutul 82, Murgan a continuat faza dupa fluierul arbitrului şi Alexandru Deaconu i-a aratat al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu. Pe final elevii lui Badea au fortat inscrierea golului care sa le aduca prima victoria din retur, insa partida s-a incheiat 0-0.
inter_pandurii
Dezamagiti, pe finalul partidei spectatorii au cerut demisia antrenorului Ionut Badea care de cand se afla pe banca Interului a inregistrat doua egaluri si doua infrangeri, echipa inscriind doar un gol si incasand patru.”Astazi am avut un meci important, care in prima repriza s-a jucat la o singura poarta, dar, din pacate, am ratat multe situatii de gol. In partea a doua, daca inscriam din penalti, caştigam cele trei puncte. Pandurii nu ne-au pus probleme, intr-un joc pe care l-am dominat in totalitate”, a spus Ionut Badea.
Cu doar 2 puncate acumulate din 12 posibile de la reluarea campionatului interistii se afla la minus 16 in clasamentul „adevarului”, iar Liga II pare tot mai aproape.
FC International: M. Popa- G. Matei, Viera, Pintili, Neagu- Kone, Menassel, Radut (75 Vezan), C. Lazar (81 Bacila)- D. Stan, Apostu(68 Zagrean)
Pandurii: Stanca- Ghindeanu, Murgan, Chibulcutean, Cardoso- Lazic (66 Tilinca), Orac, Nalati, Vranjes (68 Pacurar)- Kamara (86 Segantini), C. Grecu

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3