EcoMoto 930×122

international_lot

Interul s-a reunit

Pitesti. 11 iunie. 2010.
Prima echipa din Liga I care a strigat catalogul a fost FC International. Dupa o scurta vacant, in aceasta dimineata Interistii au avut reunirea echipei. Antrenorul Ionut Badea a avut 19 jucatori la primul antrenament desfasurat la Bazinul Olimpic. Ionut Badea a anuntat ca in aceasta pauza competitionala conducerea clubului a hotarat sa se desparta pe cale amiabila de sapte jucatori. Deasemenea la echipa au ajuns sase jucatori majoritatea reveniti de la echipele unde se aflau imprumutati.

Acestia sunt Ionut Badescu, de la Ceahlaul, Dan Nistor, revenit de la Dacia Mioveni, Daniel Mutu si Alexandru Vlad, reveniti de la Sageata Stejarul, Alexandru Ciucu, al carui imprumut la CSM Ramnicu Valcea a expirat, si Ciprian Barat, junior la de FC Silvana. Momentan nu se stie cati dintre ei vor ramane in continuare la International, urmand ca in perioada pana la plecarea in Austria, tehnicianul Iont Badea sa ii testeze.
Cei sapte fotbalisti la care s-a renuntat sunt portarii Tomislav Arcaba si Florin Pampea si jucatorii Ovidiu Vezan, Ovidiu Stoianof, Cristian Zagrean, George Blay si Agunbiade Abiodun. Momentan acestia nu mai fac parte din lot si nu au fost chemati la reunirea de azi, insa sunt la dispozitia clubului.
Lotul lui FC International present la reunirea de azi a fost format din Marius Popa, Dan Mutu, Gabi Matei, Cosmin Bacila, Doru Pintili, Florin Popa, Vlad Chiriches, George Neagu, Cornel Frasineanu, Catalin Lazar, Mihai Antohi, Claudiu Voiculet, Nasser Menassel, Alexandru Ciucur, Daniel Stan, Bogdan Apostu, Ionut Badescu, Dan Nistor si Ciprian Brata.
Mijlocasul Radut, proaspat intors din cantonamentul echipei nationale, nu a fost prezent la reunirea lotului, acesta avand parte de o vacant prelungita, deoarece in ultimele doua saptamani cand colegii sau au fost acasa, el s-a antrenat zi de zi cu selectionerul Razvan Lucescu.
Dupa participarea la Campionatul Mondial de Fotbal din Africa cu echipa Costei de Fildes, Viera si Kone urmeaza sa se intoarca la campioana CFR Cluj, imprumutul lor la International expirand in aceasta vara. La cerere lui Badea, urmeaza ca oficialii clubului sa mearga la Cluj pentru a discuta transferul celor doi ivorieni la FC International.<>In perioada 23 iunie – 10 iulie FC International se va afla intr-un turneu de pregatire in Austria unde vor avea si 5 meciuri amicale cu echipe din Austria, Macedonia si Ungaria.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90