930×122 CAPRA 5

    fc_international - ceahlaul

    Interul scapa din „zona fierbinte” a clasamentului

    Pitesti. 28 noiembrie 2009. FC International.
    International Curtea de Arges si Ceahlaul Piatra Neamt au incheiat la egalitate, scor 2-2, meciul jucat sambata, in etapa a 15-a a Ligii I. Interul a deschis scorul in minutul 2 si a reusit egalarea in ultimul minut de joc.
    Pentru moldoveni, meciul a inceput de la 0-1. Baietii lui Stefan Stoica au inscris repede, in minutul 2, prin Catalin Lazar. Ceahlaul a schimbat spectaculos tabela in minutul 17 cand Ferariu l-a executat pe Marius Popa dintr-o lovitura libera executata peste zid, la colţul stang. In minutul 82 Ceahlaul preia conducerea. Cebotaru a trimis cu interiorul, langa bara stanga, dupa o deviere pe spate si un sut imprecis al lui Badescu. Atacantii celor doua echipe le-au permis lui portarilor Rohetki si Marius Popa sa se evidentieze pana spre final. Voiculet a destramat sperantele moldovenilor la o victorie, punctand superb pentru 2-2, in ultimul minut.
    In urma acestui rezultat, Ceahlaul a acumulat 10 puncte, dar ramane pe ultimul loc in clasament, in timp ce Curtea de Arges face 16 puncte si urca pe locul 14.
    Stefan Stoica, antrenorul lui International Curtea de Arges a declarat ca formatia sa a obtinut un rezultat bun, desi spera la mai mult. „Puteam sa si pierdem, puteam sa si invingem in acest meci. Noi niciodata nu ne-am multumit cu egalul, dar, pana la urma, este un rezultat bun. Ne-au lipsit foarte multi jucatori care puteau schimba soarta meciului”, a spus Stefan Stoica.
    Antrenorul Ceahlaului, Gheorghe Multescu, a declarat ca nu isi explica de ce jucatorii sai nu au reusit sa obtina victoria si au fost egalati in ultimul minut, in conditiile in care a intarit apararea pe finalul meciului. „Am avut meciul in mana, asa cum l-am avut si pe cel de la Craiova, din etapa trecuta. La 2-1 pentru noi, am avut trei jucatori in fata fundasilor, am incercat sa securizez rezultatul si puteam sa jucam doua zile fara sa luam gol. Nu pot sa imi explic de ce am fost egalati”, a spus Multescu.
    Ceahlaul: Rohetki – Burlacu, Ferariu, Vitelaru, Barna – Badescu, Achim, Cebotaru, Rudison (D. Prodan 74) – Ibrahim, Doicaru (Gafita 46, Rotaru 85). Antrenor: Gheorghe Multescu.
    International: Popa – Matei (D. Stan 82), Viera, Ratiu, Neagu – C. Lazar (Itu 60), Voiculet, Vezan, Menasser (Abiodun 75), Frasineanu – Zagrean. Antrenor: Stefan Stoica.
    Cartonase galbene: Ibrahim 64, Burlacu 67 / Negru 41, Ratiu 60, D. Matei 79, Voiculet 87 Cartonas rosu: Vitelaru 90

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90