930×122 CAPRA 5

    international_lot

    Interul urca la munte

    Pitesti. 19 decembrie 2009.
    Fotbalistii Interului au intrat in vacanta de iarna imediat dupa etapa a acestui tur de campionat. Elevii lui Stefan Stoica vor avea la dispozitie aproape trei saptamini pentru a sta alaturi de familii, urmand ca dupa aceea sa inceapa perioada de pregatire pentru returul campionatului si evident, lupta pentru evitarea retrogradarii.
    Lotul echipei FC International se va reuni pe 8 ianuarie, urmanda ca dupa o saptamana de pregatire in Pitesti, sa plece in cantonament la Poiana Brasov, unde vom sta in jur de 8 zile. Pregatirea finala se va concretiza in cadrul unui turneu in Antalya care va dura doua saptamini. Aici, jucatorii Interului vor avea programate sase meciuri de verificare cu echipe puternice, de prima liga din strainatate.
    FC International, echipa care evolueaza pentru prima data in storia sa in Liga I, nu a avut un parcurs prea bun, incheind turul de campionat pe locul 15, in zona retrogradabila, cu doar16 puncte accumulate.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90