930 x122 grota rece

stefan-stoica

Interul va intalni campioana

Pitesti. 20 noiembrie 2009. FC International.
Maine, la Mioveni, FC International Curtea de Arges, echipa aflata pe locul 12 va intalni campioana Romaniei, formatia Unirea Urziceni, echipa aflata in rezent doar pe locul 7. Antrenorul formatiei International Curtea de Arges, Stefan Stoica este convins de faptul ca echipa sa va face un meci bun in partida de maine cu Unirea Urziceni. „Jucam, pentru ca nu ne e frica de nimeni. Este adevarat ca vom intalni echipa campioana, o formatie care are un joc foarte bun, dar sunt convins ca putem face un meci reusit. Cu siguranta, celor de la Urziceni nu le va fi deloc usor in meciul cu noi. Oricum, noi nu avem ce pierde, iar presiunea este mai mare pe ei”, a declarat antrenorul Stefan Stoica.
Tehnicianul nu crede ca Dan Petrescu isi va menaja o parte din jucatori pentru meciul din Liga Campionilor cu Sevilla, pentru ca are timp sa ii refaca pana la ora respectivului joc.Revenind la situatia echipei sale, Stoica s-a declarat foarte nemultumit de faptul ca formatia sa a terminat in inferioritate ultimele meciuri jucate. „Sunt foarte suparat din cauza aceasta. Nu este normal ca la fiecare meci sa ramanem cu un om in minus. A fost mai intai meciul cu Universitatea Craiova, unde am jucat 35 de minute in 10 oameni si acum meciul de Cupa cu Vasluiul, unde am jucat peste o repriza in 10 oameni. Nu suntem o echipa dura, dar parca cineva are ceva cu noi. Facem parte din acest campionat si trebuie sa fim si noi lasati sa jucam”, a spus antrenorul argesenilor, care s-a plans si de faptul ca a primit mai multe amenzi pentru declaratiile facute.
Meciul dintre International Curtea de Arges si Unirea Urziceni, din etapa a 14-a a Ligii I, se va disputa sambata, de la ora 15.30, pe stadionul din Mioveni. sursa: NewsIn

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90